MARAMUREȘ – 14 elevi din Baia Mare, Sighetu Marmației, Borșa, Săliștea de Sus, Moisei și Vișeu de Jos au obținut media 10 la Evaluarea Națională

0
20255

REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2020. 14 elevi din județul Maramureș au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională și, înaintea soluționării contestațiilor, 74,17% dintre absolvenții clasei a VIII-a din județ au obținut medie de promovare. Procentul este în trendul celui național (76,10%).

 

În Maramureș, la Evaluarea Națională din 2020 a absolvenților clasei a VIII-a s-au prezentat 3.942 de candidați și nu au fost eliminați din cauza tentativelor de fraudă. Rezultatele finale se afișează sâmbătă, 27 iunie, după soluționarea contestațiilor.

 

Cei 14 elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională sunt din Baia Mare (9), Sighetu Marmației, Borșa, Săliștea de Sus, Moisei și Vișeu de Jos (câte unul), de la școlile: „Lucian Blaga” din Baia Mare (3), „Nichita Stănescu” din Baia Mare (1), „Alexandru Ioan Cuza” din Baia Mare (1), Colegiu Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare (2), Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Baia Mare (1), Colegiul de Arte din Baia Mare (1), Colegiul Național „Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației (1), nr. 9 din Borșa (1), nr. 1 din Moisei, „Mihai Eminescu” din Săliștea de Sus (1) și Școala Gimnazială din Vișeu de Jos (1).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here