MAI BINE MAI TÂRZIU – După 31 de ani, cele două organizații UDMR din Maramureș intră în normalitate: fuzionează și își aleg un președinte unic

0
491

CONGRES DE FUZIUNE ȘI ALEGERI. După 31 de ani, cele două organizații UDMR din Maramureș intră în normalitate: fuzionează și își aleg un singur președinte. Intrarea în normalitatea politică a fost programată joi, 8 iulie, ora 18.00, la Teatrul Municipal din Baia Mare (str. Crișan nr.8), unde delegații Organizațiilor Teritoriale UDMR Baia Mare și UDMR Sighetu Marmației se vor întruni în ședință comună, vor fuziona oficial, vor adopta regulamentul de funcționare și vor alege noul președinte al UDMR Maramureș.

 

La eveniment vor participa cu europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler și Horváth Anna, vicepreședinte executiv pentru administrație publică la nivel național.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here