MAGISTRAȚI – „Sânge proaspăt” în magistratura maramureșeană: 4 judecători și un procuror numiți la Baia Mare

0
4769

NUMIRI – JUDECĂTORI/PROCURORI. Au fost semnate decretele prezidențiale de numire în funcţie a judecătorilor şi a procurorilor stagiari care au promovat examenul de capacitate desfăşurat în perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023.

 

La instanțele maramureșene au fost repartizați 5 magistrați: 4 judecători și un procuror. Toți cei 5 vor activa la Baia Mare (la Judecătoria Baia Mare și Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare).

 

Astfel, la Judecătoria Baia Mare au fost repartizați noii judecători Sebastian Dan Şandor, Ştefania Simina Suciu, Camelia Marina Ciolpan și Alexandra Gabriela Beke. De asemenea, procurorul Anda Izabela Iştovan a fost repartizată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here