LUPTA PENTRU PROMOVARE – Primul meci în barajul maramureșean de promovare în Liga a II-a, în Baia Mare, meciul decisiv, în Recea

0
1005

MINAUR BAIA MARE FOTBAL COMUNA RECEA. Federația Română de Fotbal (FRF) a stabilit, prin tragerea la sorți, echipa gazdă în primele meciuri din partidele de baraj pentru promovarea în Liga a II-a. În barajul pentru desemnarea promovatei din Seria 5 a Ligii a III-a, în care se întâlnesc două echipe maramureșene (ACS Fotbal Comuna Recea și CS Minaur Baia Mare), primul meci se va desfășura în Baia Mare, meciul decisiv urmând să se joace în Recea.

 

2mnews a scris despre culisele acetui baraj AICI. Data la care se vor desfășura cele două partide urmează să fie stabilită de FRF. În jocurile de baraj nu este obligatorie folosirea jucătorilor juniori, a jucătorilor U19 sau a jucătorilor U21, iar identificarea jucătorilor se face numai cu carnetul de legitimare sau licenţă.

 

Vă reamintim că, prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din 11 mai 2020, care a fost validată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al Ligii a III-a să fie îngheţat, fără să se retrogradeze.

 

În ceea ce priveşte promovarea, s-a stabilit că în Liga 2 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte (cazul Seriei 5 din care au făcut parte cele două echipe din Maramureș).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here