LUPTA PENTRU PROMOVARE – Minaur câștigă la Oradea în derby-ul play-off-ului și rămâne lider cu 4 etape înaintea semifinalei barajului pentru Liga a II-a

0
251

PLAY-OFF – LIGA A III-A. Sâmbătă, 30 aprilie 2022, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, în meci contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Seriei a 10-a a Ligii a III-a, Asociaţia Club Sportiv CAO 1910 a pierdut, cu 0-1 (0-0), partida cu liderul CS Minaur Baia Mare, iar distanța băimărenilor se majorează la 7 puncte cu 4 etape înaintea finalului. Este greu de crezut că Minaur nu va încheia play-off-ul pe locul 1, caz în care va juca semifinala barajului de promovare în Liga a II-a cu Metalurgistul Cugir.

 

Meciul, arbitrat la centru de Rareș George Vidican din Satu Mare, a fost unul echilibrat și doar rezultatul și marcatorul a făcut să pară un remake al partidei din 19 martie, când în în penultima etapă a sezonului regular Minaur învingea cu 1-0 (la Baia Mare) ACS Club Atletic Oradea 1910 și revenea pe locul 1 al Seriei a 10-a prin golul marcat de Sergiu Ciocan. Și acum, Ciocan a reușit unicul gol al meciului, de această dată din penalty, spre finalul jocului (în min. 86).

 

În celalalt meci al etapei, Someșul Dej a încheiat la egalitate, 0-0, cu Lotus Băile Felix, iar clasamentul arată așa: Minaur Baia Mare 52 de puncte, CAO 45 de puncte, Lotus Băile Felix 39 de puncte și Someșul Dej 37 de puncte. În etapa următoare, Minaur joacă, în 4 mai, la Baia Mare, cu FC Someșul Dej.

 

* Foto: @CAO

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here