LUPTA PENTRU PROMOVARE – CSM Sighetu Marmației, campioană județeană, joacă barajul pentru promovarea în Liga a III-a cu Rapid Jibou

0
456

LIGA A IV-A MARAMUREȘ. Sâmbătă, 11 iunie 2022, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în finala județeană a Ligii a IV-a, care stabilește reprezentanta Maramureșului pentru barajul de promovare în Liga a III-a, CSM Sighetu Marmației a câștigat, cu 2-1 (1-1), partida cu CS FC Lăpușul Târgu Lăpuș. În finala barajului de promovare în Liga a III-a, CSM Sighetu Marmației va juca în dublă manșă cu campioana județeană din Sălaj, Rapid Jibou.

 

Cele două finaliste erau câștigătoarele seriilor Nord (Sighetu Marmației) și Sud (Târgu Lăpuș) din Liga a IV-a, implicit prezența lor în finală era scontată – în semifinale, CSM Sighetu Marmației a trecut de CS FC Suciu de Sus (2-0 și 8-0), iar CS FC Lăpușul Târgu Lăpuș, de ACS Bradul Vișeu de Sus (1-1 și 7-1). În acest moment, după promovarea echipei Minaur Baia Mare în Liga a II-a și retrogradarea echipei Progresul Șomcuta Mare în Liga a IV-a, Maramureșul nu mai are nicio echipă în Liga a III-a.

 

Sighetenii, favoriți în această confruntare arbitrată la centru de Cristian Codrea, s-au impus mai dificil decât era scontat, la limită, cu 2-1 (1-1), fiind desemnată campioană județeană. Pentru învingători au înscris Cristian Nicolae Catrina (21 ani) și Sandu Bococi (22 ani). Sighetenii au câștigat și anul trecut titlul de campioană județeană, însă sistemul FRF prevedea desfășurarea barajului cu o echipă (mai slab clasată) din Liga a III-a, CSM Sighetu Marmației fiind învinsă în dublă manșă de Progresul Șomcuta Mare (două victorii, cu scor identic, 3-1).

 

Manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a are loc în 18 iunie, de la ora 18.00, la Jibou, iar returul este programat în 25 iunie, pe Stadionul Municipal „Solovan” din Sighetu Marmației.

 

* Foto mare: @Lăpușul Târgu Lăpuș

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here