LUNĂ DE „FOC” – Minaur joacă 7 meciuri în 20 de zile, în 3 competiții: calificarea în finala European Cup a determinat FRH să modifice calendarul competițional intern

0
283

DECIZII. În urma calificării CS Minaur Baia Mare în finala EHF European Cup (fază a competiției care se va desfășura în sistem tur-retur, în 21/22 mai și 28/29 mai), Federația Română de Handbal a modificat datele de disputare a două etape din Liga națională (etapele 25 și 26), precum și data turneului Final 4 al Cupei României (competiție în care e calificată și Minaur, împreună cu Dinamo Bucureşti, HCDS Constanţa şi Steaua Bucureşti).

 

Astfel, etapa a 25-a a Ligii naționale la handbal masculin se va juca în 11 mai (în loc de 8 mai cum era programată inițial), iar etapa a 26-a va avea loc în 18 mai (în loc de 15 mai, programarea inițială). Tot participarea echipei Minaur Baia Mare în finala competiției europene, a determinat FRH să programeze meciul restant al echipei băimărene (din etapa 20, în deplasare, cu CSM Focșani) în 8 mai 2022.

 

De asemenea, turneul Final 4 al Cupei României Fan Courier se va juca în 14-15 mai (în loc de 21-22 mai, cum a fost anunțat inițial), tragerea la sorți a semifinalelor urmând să aibă loc în 4 mai, la sediul FRH.

 

În consecință, Minaur va avea o lună mai de foc, cu 7 meciuri în 20 de zile! Echipa băimăreană va juca trei meciuri în Liga națională (8 mai, 11 mai, 18 mai), două meciuri în Cupa României (14 mai, 15 mai) și două meciuri în EHF European Cup (21 mai, 28 mai).

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here