LUCRĂRILE, ÎN GRAFIC – Realizarea Centrului de Terapii Alternative – Althera, în linie dreaptă

0
380

ALTHERA. După trei luni de la demararea lucrărilor aferente etapei de construire a Centrului de Terapii Alternative din localitatea Recea, județul Maramureș, din cadrul proiectului ALTHERA – Alternative Therapies in Maramures and Ivano-Frankivsk, cod proiect 1HARD/4.1/37, Beneficiar – Consiliul Județean Maramureș, lucrările sunt conform graficului asumat de către Antreprenor.

 

Astfel, pentru construirea centrului care va cuprinde 7 cabinete medicale pentru terapii specifice, un parc senzorial și o arenă mare pentru terapie inovatoare cu animale, constructorul a reușit să finalizeze etapa de fundație și cea de structură. În prezent, se efectuează lucrări de închideri perimetrale – zidărie și de asamblare a structurii metalice de la acoperișul clădirii, care va oferi copiilor cu dizabilități și familiilor acestora posibilitatea să aibă acces la servicii medicale alternative, importante pentru recuperarea acestora.

 

Se lucrează intens la construirea Centrului de Terapii Althera, iar în prezent ne aflăm în graficul asumat la demararea lucrărilor, în luna iunie. Odată finalizat, Althera va reprezenta unul dintre cele mai complexe centre de terapii alternative din România, care va oferi suportul necesar copiilor cu dizabilități. Proiectul Althera este unul special, datorită scopului pe care îl are și îmi doresc să vină în sprijinul a cât mai multor copii care au nevoie de aceste terapii specifice. Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș

Proiectul ALTHERA, în valoare totală de 3.349.588,15 euro, are ca obiectiv general îmbunătățirea serviciilor medicale și complementare ale terapiilor alternative pentru copiii cu dizabilități din Maramureș și Ivano-Frankivsk, fiind un proiect pilot, unic în România.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here