LUCRĂRI – Sediul Judecătoriei Târgu Lăpuș intră în modernizare și reabilitare termică: investiție estimată la 2,2 milioane de lei

0
311

JUDECĂTORIA TÂRGU LĂPUȘ. Tribunalul Maramureș a scos la licitație un contract estimat la valoarea de 2,2 milioane de lei (exact: 2.206.474 lei, suma include TVA), care vizează modernizarea și reabilitarea termică a sediului Judecătoriei Târgu Lăpuș. Contractul, care va fi atribuit pe criteriul Cel mai mic preț, trebuie finalizat în 9 luni, ofertele constructorilor fiind așteptate până la 9 martie 2023.

 

Judecătoria Târgu Lăpuș, (re)înființată în anul 1998, după ce timp de 30 de ani locuitorii zonei au fost arondați Judecătoriei Baia Mare (aflată la 45 de kilometri distanță), își are sediul în fosta Întreprindere de Prospecţiuni şi Exploatări Geologice, o clădire cu un etaj (localizată pe strada Liviu Rebreanu nr.77) în care funcționează și Biroul de  cadastru şi publicitate imobiliară.

 

Judecătoria Târgu Lăpuș este ultima înființată din cele cinci judecătorii din circumscripția Tribunalului Maramureș.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here