LUCRĂRI – 1,2 milioane de lei pentru protecția malului și a drumului în Valea Roșie

0
177

REPARAȚII. Municipalitatea Băii Mari va investi 1,2 milioane de lei (exact: 1.199.948 de lei, sumă echivalentă cu peste 253.000 de euro și care conține TVA) pentru realizarea protecției malului și sprijinirii drumului pe strada Valea Roșie, afectate de precipitații.

 

Documentația va fi aprobată miercuri, 31 iulie, de forul deliberativ al urbei și se referă la proiectarea și execuția lucrării care trebuie finalizată în 10 luni de la emiterea ordinului de începere.

 

Pentru acești bani, executantul trebuie să realizeze două ziduri de sprijin din beton armat (unul de 55 de metri, celalălat de 60 de metri, să repare și să înalțe zidul de sprijin existent, să toarne un pereu de beton pe 300 de metri pătrați și cinci trepte de rupere a pantei și să repare o pasarelă pietonală de acces la un imobil.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here