LISTA FINALĂ – Minaur a anunțat și cele două transferuri interne: Luciana Popescu de la CSM Slatina și Ioana Ugran de la Corona Brașov

0
478
Ioana Ugran și Andreea Luciana Popescu

TRANSFERURI. Centrul Andreea Luciana Popescu (fostă Marin), de la CSM Slatina, și portarul Ioana Ugran, de la Corona Brașov, sunt cele două transferuri interne anunțate de Minaur Baia Mare pentru sezonul viitor, după cele șase transferuri ale unor jucătoare străine anunțate deja, unele venite de la formații din România (muntenegreanca Dijana Ujkic – extremă dreapta, de la Bourg de Péage Drôme HB / Franța; muntenegreanca Itana Cavlovic – pivot, de la CSU Știința București; angoleza Magda Alfredo Cazanga – inter stânga, de la CSU Știința București; croata Gabriela Gudelj – inter dreapta, de la Podravka Vegeta Koprivnica / Croația; brazilianca Talita Alvez Carneiro – inter stânga, de la CBF Malaga Costa del Sol / Spania; sârboaica Aleksandra Vukajlovic – coordonator, de la Erd HC / Ungaria).

 

Luciana Popescu (33 de ani) este la cea de-a treia revenire la echipa din Baia Mare, după stagiile 2013-2016 (când echipa se numea HCM Baia Mare) și 2018-2019. Fostă componentă a echipei naționale în perioada 2012-2016 (medaliată cu bronz la Mondialul din 2015 din Danemarca), campioană națională cu HCM Baia Mare (2014) și vicecampioană în (2015 și 2016), câștigătoare a Supercupei României (2013) și de două ori a Cupei României. Este căsătorită cu Andrei Popescu (fost handbalist la Minaur Baia Mare).

 

Ioana Ugran (21 de ani) este originară din Târgu Mureș. A fost portarul naționalei de tineret a României. S-a transferat de la echipa de juniori CS Olimpic Târgu Mureș la Corona Brașov, ultimul sezon activând în liga secundă.

 

La finalul acestui sezon au plecat de la Minaur Baia Mare 7 jucătoare: Cristina Laslo (la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud), Angela Cioca (la CSM Târgu Jiu), Asuka Fujita (la SCM Râmnicu Vâlcea), Iaroslava Burlacenko (la SCM Gloria Buzău), Alexandra Severin (la HC Dunărea Brăila), Jelena Lavko (la HC Dunărea Brăila), Karoline de Souza (HC Dunărea Brăila).

 

* Foto: @CSM Slatina, @Corona Brașov

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here