LISTA COMPLETĂ – 11 localități din Maramureș, finanțate cu câte 15.000 de euro pentru instituirea unor puncte de acces gratuit la internet wireless

0
745

WiFi4EU. 11 localități din Maramureș – Baia Mare, Baia Sprie, Bârsana, Cernești, Coroieni, Desești, Groși, Remeți, Săcălășeni, Valea Chioarului și Vișeu de Jos – vor fi finanțate cu câte 15.000 de euro fiecare pentru instituirea unor puncte de acces public și gratuit la internet wireless – Sighetu Marmației și Tăuții Măgherăuș se află pe lista de rezervă (care cuprinde 15 localități), adică, dacă se retrage vreo localitate selectată (puțin probabil), va fi inclusă la finanțare.

 

Aceasta este cea de-a doua rundă a programului WiFi4EU, prin care autoritățile locale din Uniunea Europeană beneficiază de această finanțare – din România, au fost selectate 248 de localități, alte 15 localități fiind trecute pe lista de rezerve.

 

Conform programului, rețele vor fi gratuite și fără publicitate pentru o perioadă de minim 3 ani, nu vor colecta date cu caracter personal, nu se vor suprapune cu oferte gratuite, publice sau private deja existente și cu o calitate similară în același spațiu public.

 

Liviu DAMIAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here