LIPSĂ DE CVORUM – Consilierii Coaliţiei pentru Baia Mare au boicotat şedinţa Consiliului Local

0
197
Consiliul Local Baia Mare în ședință

FUGĂ. În şedinţa de astăzi a Consiliului Local Baia Mare, consilierii Coaliţiei pentru Baia Mare (alianţă politică prezidată de primarul ales şi suspendat Cătălin Cherecheş), împreună cu cei ai PMP au părăsit pe furiş, într-o pauză cerută pentru crearea unor buletine de vot, întâlnirea, care a fost apoi suspendată din cauza lipsei de cvorum.

 

Reacţia a venit ca urmare a faptului că pe ordinea de zi a şedinţei urma un proiect de hotărâre privind respingerea plângerii prealabile formulată de consilierul local Cristian Niculescu Ţâgârlaş (PNL) împotriva Hotărârii care a consfinţit încetarea delegării sale ca viceprimar interimar (Hotărârea nr. 31/2017).

 

Ce e ciudat, că „oamenii lui Cherecheş” au dezbătut acest proiect şi chiar au votat pentru ca opinia CL să fie luată în urma unui vot secret (cu bileţele). Numai că în pauză, s-au „evaporat”, lăsând în sală doar şapte consilieri. Şedinţa a fost suspendată.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ