LIPSĂ DE CVORUM – Consilierii Coaliţiei pentru Baia Mare au boicotat şedinţa Consiliului Local

0
281
Consiliul Local Baia Mare în ședință

FUGĂ. În şedinţa de astăzi a Consiliului Local Baia Mare, consilierii Coaliţiei pentru Baia Mare (alianţă politică prezidată de primarul ales şi suspendat Cătălin Cherecheş), împreună cu cei ai PMP au părăsit pe furiş, într-o pauză cerută pentru crearea unor buletine de vot, întâlnirea, care a fost apoi suspendată din cauza lipsei de cvorum.

 

Reacţia a venit ca urmare a faptului că pe ordinea de zi a şedinţei urma un proiect de hotărâre privind respingerea plângerii prealabile formulată de consilierul local Cristian Niculescu Ţâgârlaş (PNL) împotriva Hotărârii care a consfinţit încetarea delegării sale ca viceprimar interimar (Hotărârea nr. 31/2017).

 

Ce e ciudat, că „oamenii lui Cherecheş” au dezbătut acest proiect şi chiar au votat pentru ca opinia CL să fie luată în urma unui vot secret (cu bileţele). Numai că în pauză, s-au „evaporat”, lăsând în sală doar şapte consilieri. Şedinţa a fost suspendată.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here