LIGA NAȚIONALĂ – Minaur Baia Mare joacă astăzi pentru recâștigarea în meci direct a locului 2 în campionat

0
328

HANDBAL FEMININ.Joi, 28 ianuarie 2021, este programat în campionatul național de handbal feminin și meciul dintre ocupantele locurilor 2 și 3, Măgura Cisnădie și Minaur Baia Mare, ambele având număr egal de puncte (16, după 7 meciuri), fiind departajate de golaveraj (sibiencele au +44, maramureșencele au +23). Meciurile etapei a 8-a a Ligii Naţionale se joacă în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din București.

 

Meciul băimărencelor cu echipa sibiană începe la ora 13.15, conform programării FRH, câștigătoarea urmând să se detașeze de contracandidata la titlul de vicecampioană (titlul de campioană a rămas, cel puțin în acest moment, apanajul unei singure echipe, CSM București având un avans de 8 puncte față de principalele urmăritoare, Minaur și Măgura).

 

Ultimul meci dintre Măgura Cisnădie și Minaur Baia Mare s-a disputat în urmă cu un an, pe 30 ianuarie 2020, la Cisnădie, și s-a încheiat la egalitate (26-26) – de altfel, în ultimele 4 meciuri disputate (în perioada 2018-2020), Măgura s-a impus de două ori, două meciuri încheindu-se la egalitate. În precedenta etapă a campionatului, băimărencele au pierdut cu liderul CSM București (cu 28-23), iar Măgura a câștigat cu CSM Slatina (cu 25-12).

 

Subliniere: Minaur Baia Mare va juca și vineri, 29 ianuarie 2021, cu Universitatea Cluj (echipă care ocupă ultimul loc în clasament, 15), meci în devans la etapa a 9-a (care va avea loc în perioada 2-3 februarie).

 

* Foto: Cătălin Ionescu / via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here