LIGA NAȚIONALĂ – Minaur Baia Mare învinge lejer, la Sfântu Gheorghe, nou-promovata Activ Ploiești

0
218

HANDBAL FEMININ. Marţi, 30 martie, la Sfântu Gheorghe, în etapa a 14-a a Ligii Naționale de handbal feminin, CS Minaur Baia Mare a învins-o categoric pe CS Activ Prahova Ploieşti, cu scorul de 32-24 (15-10), după ce condus pe final și la 10 goluri.

 

Pentru echipa antrenată de Costică Buceschi au marcat Cristina Laslo, Jovana Kovacevic şi Sonia Seraficeanu (câte 5 goluri pentru Minaur), Andreea Popa (4 goluri), Angela Cioca (3 goluri), Jelena Lavko, Linn Blohm, Asuka Fujita, Ana Maria Tănasie și Larissa Araujo (câte 2 goluri) – de remarcat prestația portarului Cristina Enache, cu 12 parade salvatoare și un 7 metri apărat. De la ploieștence s-au remarcat Ana-Maria Şerban (8 goluri) și Mădălina Mureș (5 goluri).

 

În urma victoriei, Minaur rămâne pe locul 2 în clasament, cu 34 de puncte (3 mai puține decât CSM București), și în 7 aprilie are programat meciul cu CSM Galați.

 

* Foto: @ Alex Nicodim via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here