LIGA NAȚIONALĂ – Minaur Baia Mare, încă o victimă surclasată: victorie la 9 goluri cu Dacia Mioveni (doar portarii nu au înscris)

0
297

HANDBAL. Duminică, 23 mai 2021, în etapa a 27-a a Ligii naționale de handbal feminin, în turneul de la Sfântu Gheorghe, Minaur Baia Mare a învins cu 31-22 (17-11) formația CS Dacia Mioveni 2021, păstrându-și locul 2 în clasament.

 

Doar 150 de secunde au reușit argeșencele să mențină egalitatea pe tabela de marcaj (2-2), după care Minaur, cu Kovacevic și Fujita în rol de “marcatoare pe bandă rulantă”, s-a distanțat la 6-3 (min. 10) și 11-8 (min. 20), iar în ultimele 10 minute ale primei reprize au marcat de 6 ori și au cedat doar 3 goluri adversarelor.

 

De la vestiare s-a ieșit cu un avantaj de 6 goluri, dar nou-intratele Kerekes și Tecar au luat meciul în serios și în doar două minute și jumătate au dus Minaurul la 20-12. Apoi s-a mai ridicat piciorul de pe pedala de accelerație, argeșencele apropiindu-se la 20-16 (min. 38), dar ultima treime a reprizei a doua a consemnat un nou forcing al băimărencelor care de la 26-20 au marcat 5 goluri, primind doar două și semnalul de final al meciului arbitrat de Diana Ciulei (Brașov) / Anamaria Stoia (București) a oprit tabela de marcaj la 37-26.

 

Pentru echipa antrenată de Costică Buceschi doar cei 3 portari nu au marcat: Kovacevic (5 goluri), Burlachenko, Blohm, Kerekes și Popa (câte 3 goluri), Tecar, Seraficeanu, Fujita, Laslo, Tănăsie, Cioca (câte 2 goluri), De Souza și Polocoșer (câte 1 gol). De la Dacia Mioveni s-au remarcat Cârjan (6 goluri), Tanaskovic și Andrei (câte 4 goluri).

 

Luni, 31 mai, în turneul de la București, Minaur Baia Mare, principala favorită la titlul de vicecampioană (titlul de campioană deja a fost câștigat și matematic de CSM București), joacă următorul meci în Liga Națională, cu SCM Gloria Buzău.

 

* Foto: @ CS Dacia Mioveni

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here