LIGA NAȚIONALĂ – Explorări Baia Mare pierde la Steaua București după un meci de mare luptă

0
172

VOLEI MASCULIN. În etapa a 2-a a Ligii naționale (Divizia A1) de volei masculin, CSA Steaua București a învins, cu 3-0 (25-19, 25-23, 25-21), CS Știința Explorări Baia Mare, într-un meci arbitrat de Lucian Stania (Constanța) și Lucian Năstase (Galați).

 

În pofida scorului categoric, bucureștenii câștigând în minim de seturi, partida a fost una echilibrată, în care băimărenii s-au menținut în apropierea Stelei, echipa gazdă având de fiecare dată un final mai bun și reușind să se impună într-o partidă care a durat o oră și 11 minute. În ansamblu, steliștii au excelat la blocaje decisive (12-4) și la serviciu (10-1 la ași – puncte direct din serviciu).

 

Pentru echipa antrenată de Marius Botea și Sorin Pop au punctat: Tarța (15 puncte – Mihai Tarța este pe locul 1 în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe puncte realizate și tot pe locul 1 în topul jucătorilor cu cel mai bun raport de puncte realizate/set), Dragomir (8 puncte), Klochko (6 puncte), Moreira (5 puncte), Silvășan-Pașca (4 puncte). De la învingători s-au remarcat Matei (18 puncte), Peța (14 puncte), Lopar (10 puncte) și Iftime (8 puncte).

 

În urma înfrângerii, băimărenii se clasează pe locul 9 (din 12 echipe), cu un singur punct (au pierdut ambele meciuri disputate, însă trebuie precizat că au jucat deja cu Dinamo, locul 5 în ediția precedentă și Steaua, locul 4 în ediția trecută). Etapa următoare, a 3-a, Explorări va juca acasă cu SCM Zalău, echipă clasată pe locul 2, cu două victorii în minim de seturi din două meciuri.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here