LIGA A III-A – Echipele maramureșene Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare obțin 4 puncte în deplasare și sunt pe primele locuri în clasament

0
435

FOTBAL. În urma etapei a 14-a, penultima  turului, cele două echipe maramureșene din Liga a III-a, Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare se situează pe primele două poziții ale clasamentului Seriei a V-a, în grafic cu obiectivul anunțat la începutul campionatului: promovarea în Liga a II-a.

 

La Sânmartin, Minaur Baia Mare a întors rezultatul, plecând cu 3 puncte de pe terenul nou-promovatei echipe bihorene CSC, după ce aceasta a deschis scorul încă din minutul 2 al partidei, din penalty, prin Sergiu Pop. Spre finalul partidei, golurile lui Alexandru Muscă (min. 80) și Valer Giurgiu (min. 86) au consfințit rezultatul final: CSC Sânmartin – Minaur Baia Mare: 1-2 (1-0).

 

Liderul seriei, Fotbal Comuna Recea a întâlnit, la Turda, Sticla Arieșul, echipă care avea 8 meciuri consecutive fără înfrângere. Turdenii au jucat bine și data aceasta, reușind să termine neînvinși în fața liderului, ba chiar au condus cu 1-0, fostul jucător al U. Cluj, Cobârzan, deschizând scorul în minutul 51, din careu, după o acţiune personală.

 

Cei din Recea au suferit 20 de minute, alergând după egalare, pe care au obținut-o prin Adrian Micaş (min. 71), care a înscris din afara careului. După gol, ambele echipe au forțat victoria, având fiecare câte o ocazie mare de a tranșa meciul, însă, la final, pe tabela de marcaj a rămas 1-1 (0-0). Pentru Recea au jucat următorii: Bota – Potcoavă, Kis, Urs, Opriș, Micaș, Rus, Oltean (Berindea 94), Mărieș, Teuț (Chinde 66), Janos (Brata 84).

 

După etapa a 14-a, Fotbal Comuna Recea este pe locul 1, cu 31 de puncte adunate din 9 victorii și 4 remize, iar Minaur Baia Mare este pe locul 2 cu 27 de puncte acumulate din 8 victorii și 3 egaluri. În ultima etapă a turului (30 noiembrie), Fotbal Comuna Recea joacă acasă cu Unirea Dej (care în această etapă a încheiat la egalitate, 0-0, acasă, cu Unirea Alba Iulia), iar Minaur întâlnește în Baia Mare pe CFR Cluj 2, o echipă în aparentă lipsă de formă.

Toate premisele pentru ca echipele maramureșene să termine turul pe primele două locuri. Returul campionatului începe în 7 martie 2020, iar ultima etapă are loc în 30 mai 2020.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here