LICITAȚIE – Minaur Baia Mare cumpără cu 71.000 de euro echipamente pentru echipele de handbal și fotbal: oferta, mai mare cu 20% decât în sezonul trecut

0
764

PROCEDURĂ. Clubul Sportiv Minaur Baia Mare achiziționează echipamente de pentru toate cele trei echipe (de handbal feminin, handbal masculin și fotbal). Clubul de drept public, care aparține Primăriei Baia Mare, a lansat, prin procedură simplificată, o licitație de achiziție de echipament sportiv pentru antrenamente și de joc (de prezentare).

 

Criteriul de achiziție va fi “Prețul cel mai scăzut”, iar ofertele se pot depune până în 15 iunie 2021, clubul municipalității estimând că va plăti pentru echipamentele necesare celor trei echipe suma totală de cel mult 350.729 lei (echivalentul a circa 71.300 de euro – procentual, suma este mai mare cu 20%, în sumă cu 13.000 de euro mai mult, sau aproape 70.000 de lei, decât cea oferită anul trecut pentru aceleași produse).

 

Ofertanții trebuie să trimită și mostre de echipament (de același brand pentru toate trei echipele), acestea urmând să fie înapoiate firmelor care nu vor fi desemnate câștigătoare.

 

Până acum, echipele de handbal și de fotbal ale clubului Minaur au avut echipament produs sub brandului danez Hummel (livrat prin firma Merasport, distribuitor Hummel în România, a soților Maria și Răzvan Pop, ultimul fost component al Minaur).

 

* Foto: CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here