LEGE MODIFICATĂ – Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, în Maramureș

0
140
Gabriel Petrea

CONSULTARE. Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, a fost astăzi, 20 octombrie, prezent în Baia Mare pentru a le prezenta reprezentanților ONG-urilor modificările pe care intenționează să le facă la Legea Dialogului Social.

 

„Este momentul, după 17 ani, să aducem modificări în conformitate cu realitățile socio-economice ale României la Legea Dialogului Social, care privește și asociațiile și fundațiile. Am preluat de la cei prezenți diverse probleme, în principal în ceea ce privește finanțarea și fondurile europene (pe care le voi transmite către Ministerul Fondurilor Europene) și a obstacolelor în funcționarea ONG-urilor la nivel local, și încercăm să găsim soluții”, a precizat Petrea.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here