LEGE ADOPTATĂ – Legea inițiată de deputatul Brian Cristian produce o adevărată reformă privind plata taxelor

0
317
Brian Cristian

IMPACT UTIL ÎN SOCIETATE. Parlamentul României a adoptat legea inițiată de către Brian Cristian – deputat USR de Maramureș, prin care autoritățile sunt OBLIGATE să accepte și plata online a tuturor taxelor și cheltuielilor publice.

 

Este momentul ca românii să beneficieze de tehnologia modernă în relația lor cu administrația și instituțiile statului. Faptul că de acum încolo vor putea să plătească online orice cheltuieli publice, pe întreg teritoriul României, sper să fie o schimbare favorabilă în viața de zi cu zi a oamenilor, și un sprijin în relația dintre cetățean și stat, a declarat Brian Cristian, deputat USR.

Legea tânărului deputat Brian Cristian produce o adevărată reformă prin care modalitatea de plată la distanță ajunge în toate instituțiile statului. Datorită acestei inițiative, oamenii își vor putea plăti online, rapid și sigur, taxele, impozitele, amenzile, sau alte categorii de plăți, nemafiind nevoiți să se deplaseze la ghișee sau casierii, stând la cozi interminabile și pierzând mult timp.

 

Noua lege vine și în sprijinul celor aflați în imposibilitatea de a se deplasa, precum și milioanelor de români plecați în străinătate, care de cele mai multe ori continuă să plătească pentru familia din țară, impozitele și taxele locale. Totodată, se creează un acces mult mai facil la muzee, sau alte obiective, turiștii putând să achite intrările prin mijloace moderne de plată.

 

Cei direct vizați de obligativitatea noilor prevederi consideră că implementarea acestor servicii de plată și încasare online, fie prin platforma Ghișeul.ro, sau alte soluții software, va duce la creșterea calității serviciilor publice. Un progres real și oportun, atât pentru cetățeni, care vor câștiga timp și confort, dar și pentru autoritatea statului, care își reduce cheltuielile operaționale și beneficiează de creșterea gradului de colectare, legea deputatului Brian Cristian generează un impact util în societate.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here