LANSARE – Lider global în rezultate sportive și scoruri live, Flashscore a lansat Flashscore Știri

0
499

ADVERTORIAL. Au trecut 16 ani de când Flashscore și-a început existența furnizând rezultate live, clasamente și statistici pentru iubitorii sportului. Inevitabil a sosit momentul pentru extinderea ariei de acoperire a sportului în general și Flashscore Știri e un pas firesc.

 

Secțiunea va oferi în mare parte articole originale, opinii, analize și interviuri realizate de redacțiile Flashscore, dar și știri bazate pe parteneriatele cu agenții de știri de renume, precum AFP și Reuters.

 

Ne vom concentra pe cele mai populare sporturi, în frunte cu fotbalul și tenisul. Pe termen lung, dorim să construim un serviciu complet de informații sportive, în care fanii sportului vor putea găsi totul într-un singur loc, inclusiv conținut audio și video, explică Alan Zaruba, directorul de conținut al Livesport, compania mamă a Flashscore.

Secțiunea de știri se găsește cu ușurință pe site și e deja disponibilă și în aplicațiile Flashscore pentru Android și iOS.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here