LÂNGĂ OAMENI – Senator USR Dan Ivan: Dialogul este foarte important, iar contactul cu cetățenii trebuie să fie constant, nu doar în perioada campaniilor electorale

0
169
Dan Ivan

AUDIENȚE – PARLAMENTAR. În zilele de 7, 8 și 9 octombrie 2022, cetățenii din Cernești, Baia Sprie și Baia Mare au avut ocazia să se întâlnească cu aleșii USR din județ. Campania națională a partidului, „USR te ascultă”, dorește să întărească legătura dintre politician și cetățean.

 

“Am fost în stradă alături de deputatul USR, vicepreședintele CJ din partea USR, primarul USR din Cernești, consilieri locali USR din Baia Mare și am purtat un dialog cu cei care au dorit să stea de vorbă cu noi.

 

Le-am ascultat doleanțele și am încercat să le ofer soluții sau să îi invit în audiența la cabinetul senatorial pentru mai multe detalii. Campania „USR te ascultă” va continua și în perioada următoare, iar eu cu siguranță voi încerca să particip la cât mai multe evenimente de acest fel pentru că locul celor aleși este între oameni”, a menționat senatorul USR Dan Ivan.

 

Cetățenii se pot înscrie la audiențe pe pagina de internet: Audiență – Dan Ivan (https://senatordemaramures.ro/contact/).

 

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here