LĂMURIRE – Cornelia Negruț, candidat Pro România la funcția de senator: De ce candidez?

0
128
Cornelia Negruț

ADVERTORIAL. Este absolut normal ca dumneavoastră, cei care asistați la spectacolul politic, să vă puneți deja cunoscuta întrebare, de ce candidez? Am să vă explic. Experiența și instinctul, dar mai ales înțelegerea situației de criza în care se găsește județul Maramureș, m-au determinat să candidez!

 

Datorită pregătirii pe care o am, simt foarte puternic că trăim o perioadă foarte complicată, asemenatoare unui tobogan pe care mulți dintre noi alunecă și nu au certitudinea că se vor opri vreodată. Eu am o structură de gândire pozitivă, constructivă și vreau ca toată experiența mea economică și administrativă să oprească această cădere economică și socială, ba mai mult, să pot implementa stimuli profesionali, care  să aducă pe un trend ascendent problemele oamenilor din județul Maramureș, problemele economiei locale, ale administrațiilor locale și ale turismului local.

 

Pun accent pe faptul că mi-am făcut studiile universitare la timp și vă spun cu mâna pe inimă că intrarea în politică a celor fără școală sau cu ea reflectată în hârtii fără valoare, reprezintă crudul și adevăratul pericol al decăderii din toate punctele de vedere. De la cei neștiutori și rău intenționați pornesc în ordine: minciuna, corupția și dezastrul economico-financiar. Am să vă prezint în campania electorală câteva idei practice și proiecte de legi, care vor avea un aport definitoriu pentru stoparea crizei în județul Maramureș și în România.

 

Din aceste rațiuni candidez. Votați Pro România! Profesioniști, responsabili, onești.

 

* Material comandat de Pro România – filiala Maramureș, realizat de Maramax Tour SRL, cod AEP 1120008



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here