LA NAȚIONALĂ – Un singur jucător al vicecampioanei Minaur Baia Mare, convocat în naționala României pentru preliminariile Euro 2024

0
142

HANDBAL – SELECȚIE. Centrul Călin Căbuț este singurul jucător al vicecampioanei en-titre Minaur Baia Mare care a fost convocat în lotul național al României de selecţionerul spaniol Xavi Pascual în vederea primelor două meciuri din preliminariile Campionatului European – EHF Euro 2024.

 

România, care face parte din Grupa 4, va debuta în preliminariile EHF Euro 2024 în deplasare, pe 13 octombrie, la Graz, contra Austriei, urmând ca al doilea meci să-l dispute la Bucureşti, pe 16 octombrie, cu Ucraina,.

 

Pascual a convocat 22 de jucători, doar 2 dintre aceștia activând în campionate din străinătate (Demis Grigoraş, la Benfica Lisabona, și ex-băimăreanul Andrei Iosif Buzle, la Aix Puente Genil). Grosul selecționaților este dat de campioana Dinamo București (antrenată de același Pascual), cu 8 jucători. De asemenea, fac parte din lot și trei jucători naturalizați (interul stânga croat Ante Kuduz, portarul iranian Saeid Heidarirad, interul dreapta spaniol Javier Humet Gaminde, toți fiind jucătorii lui Dinamo).

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here