LA NAȚIONALĂ – Trei jucători de la Minaur, în lotul României care susține 3 meciuri de pregătire în Benidorm (Spania), cu Spania, Argentina și Bahrain

0
335
De la stânga la dreapta: Buguleț, Mănescu, Nagy

SELECȚIONAȚI. Selecționerul naţionalei masculine de handbal a României, spaniolul Xavi Pascual, a anunțat lotul de 19 jucători cu care se va deplasa în această săptămână în Benidorm (Spania), unde România va susţine trei meciuri de pregătire cu echipe care vor participa la Campionatul Mondial găzduit de Polonia şi Suedia (11-29 ianuarie 2023) – România nu s-a calificat la Campionatul Mondial. În lotul celor 19 jucători sunt trei sportivi ai vicecampioanei Minaur Baia Mare, echipă clasată în acest moment pe locul 3 în ediția 2022-2023 a Ligii Naționale.

 

Cei trei componenți ai echipei Minaur convocați la naționala României sunt Tudor Buguleţ (extremă dreapta), Bogdan Mănescu (inter dreapta) și Robert Nagy (pivot). În cele trei partide de pregătire care se vor disputa în Benidorm, România va juca pe 5 ianuarie, de la ora 19.00, cu Spania, pe 6 ianuarie, de la ora 17.45, cu Argentina şi pe 7 ianuarie, de la ora 16.45, cu Bahrain.

 

* Colaj 2mnews: foto @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here