LA NAȚIONALĂ – Trei jucători ai campioanei Știința Baia Mare, în lotul național de rugby în 7 care participă la Rugby Europe Sevens Trophy Series

0
157
Mihai Lămboiu, Alexandru Țiglă, Marian Apostol

RUGBY ÎN 7. Trei jucători ai campioanei CSM Știința Baia Mare au convocați în lotul național de rugby în 7 care va participa la cele două etape ale Rugby Europe Sevens Trophy Series, programate la Zagreb (11-12 iunie) și Budapesta (18-19 iunie). Din lotul României, antrenat de Alexandru Marin jr și format din 16 jucători de la Știința Baia Mare (3), Timișoara (2), Steaua (2), Dinamo (4), Grivița (2), Iași (1), Năvodari (1) și Pantelimon (1), fac parte și Marian Apostol (aripă), Alexandru Țiglă (mijlocaș) și Mihai Lămboiu (centru/aripă).

 

La Zagreb, România face parte din Grupa A, alături de Irlanda, Letonia și Danemarca (la competiție mai participă Țara Galilor, Israel, Croația, Ungaria, Anglia, Suedia, Luxemburg și Bulgaria). În 11 iunie România 7s va juca cele trei meciuri din grupă (în ordine, cu Letonia, Danemarca și Irlanda), iar în 12 iunie va juca meciurile eliminatorii.

 

* Colaj 2mnews, în baza foto @CSM Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here