LA NAȚIONALĂ – O singură jucătoare de la Minaur în lotul României pentru partidele cu Danemarca, de calificare la Campionatul European 2022

0
337
Anca Polocoșer

CONVOCARE. O singură jucătoare de la echipa Minaur Baia Mare face parte din lotul României pentru partidele cu Danemarca, din Grupa B de calificare la Campionatul European (CE) de handbal feminin 2022. Aceasta este interul stânga Anca Polocoșer (24 de ani). Inițial, în lotul României a fost convocată de antrenorul Adrian Vasile și centrul Cristina Laslo, însă aceasta a suferit o entorsă şi este indisponibilă pentru aproximativ 3 săptămâni.

 

Meciurile cu Danemarca, din preliminariile CE 2022, vor avea loc în 2 martie (la Mioveni – jud. Argeș) şi 5 martie (la Sydbank Arena din Odense – Danemarca). Din 26 februarie, lotul național se află la Mioveni, într-o acțiune de pregătire centralizată în vederea celor două jocuri.

 

Până acum, România se clasează pe locul 2 în Grupă (calificant la turneul final), după o victorie (cu Insulele Feroe, acasă, cu 26-19) și un egal (cu Austria, în deplasare, 33-33). Danemarca este pe locul 1 în grupă, cu două victorii din două meciuri (cu Austria, acasă, 27-22, și cu Insulele Feroe, în deplasare, 39-19).

 

Campionatul European de handbal feminin 2022 va fi găzduit de Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru, ca țări gazde. Campioana europeană (titlu dobândit la precedentul CE, din 2020) este Norvegia.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here