LA MONDIALE – Anca Polocoșer (Minaur Baia Mare), convocată de urgență la națională pentru Campionatul Mondial din Japonia

0
396
Anca Polocoșer

CONVOCARE DE URGENȚĂ. Interul stânga al echipei Minaur Baia Mare, Anca Polocoșer (Minaur Baia Mare) a fost convocată de urgență la naționala României care se pregătește să plece mâine în Japonia pentru a participa la Campionatul Mondial – primul meci oficial are loc în 30 noiembrie, cu Spania.

 

Convocarea lui Polocoșer, inițial selecționată în lotul lărgit, dar nu și în cel cu care s-a anunțat că România va face deplasarea în Japonia, a fost generată de înlocuirea urgentă a unor jucătoare din lot, implicate în scandalul de la Brașov de terapie cu laser intravenos.

 

Anca Polocoșer, care a făcut parte și din echipa care a fost prezentă anul trecut la Campionatul European, o va înlocui pe Bianca Bazaliu, jucătoare utilizată în faza de apărare, dar probabil va începe turneul ca rezervă pentru Gabriela Perianu (CSM București).

 

Vă reamintim că echipa de handbal feminin CSM Corona Braşov este acuzată că și-ar fi supus o parte dintre handbaliste unei proceduri medicale interzise, care crește performanțele sportive. Clubul brașovean se apără, spunând că procedura a fost făcută ca formă de recuperare medicală („respectiv pentru starea de oboseală pe care o acuzau, dar şi pentru afeciunile medicale mai vechi”), nu pentru a creşte performanţele sportive și că au primit asigurări de la clinica medicală și de la meciul echipei că procedura nu este interzisă.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here