JUSTIȚIE – Criminali maramureșeni arestați

0
145

ARESTĂRI. Astăzi, 3 februarie 2017, Tribunalul Maramureș a dispus, la propunerea Parchetului, arestarea preventivă pe termen de 30 de zile în cazul a doi maramureșeni, ambii cercetați penal pentru infracțiunea de omor (un fiu care și-a ucis tatăl și un tată, care și-a ucis fiul – ambii prezenți la tribunal în aceeași zi).

 

Mai exact e vorba de inculpatul K.Z.A din Baia Sprie, în vârstă de 43 de ani, recidivist, fără ocupație, care e acuzat că în data de 19 ianuarie, aflat fiind sub influența alcoolului, i-a aplicat tatălui său, K.G., lovituri cauzatoare de moarte („i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii la nivelul feţei, a sugrumat-o cu mâna şi i-a comprimat toracele şi abdomenul, cauzându-i leziuni corporale ce au condus la decesul acesteia”). Al doilea inculpat,  H.G. din Săpânța, în vârstă de 61 de ani, pensionar, fără antecedente penale, e acuzat că la data de 24 ianuarie, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, i-a aplicat fiului său, H. C.-P., o lovitură de cuțit în zona inimii, lovitură în urma căreia a survenit decesul victimei.

 

Dacă vor fi găsiți vinovați de aceste fapte (prevăzute de art. 188 alin. 1 Cod penal raportat la art. 199 alin. 1 Cod penal), ambii inculpați riscă pedepse cu închisoarea între 10 și 25 de ani.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here