JUSTIȚIE – Criminali maramureșeni arestați

0
80

ARESTĂRI. Astăzi, 3 februarie 2017, Tribunalul Maramureș a dispus, la propunerea Parchetului, arestarea preventivă pe termen de 30 de zile în cazul a doi maramureșeni, ambii cercetați penal pentru infracțiunea de omor (un fiu care și-a ucis tatăl și un tată, care și-a ucis fiul – ambii prezenți la tribunal în aceeași zi).

 

Mai exact e vorba de inculpatul K.Z.A din Baia Sprie, în vârstă de 43 de ani, recidivist, fără ocupație, care e acuzat că în data de 19 ianuarie, aflat fiind sub influența alcoolului, i-a aplicat tatălui său, K.G., lovituri cauzatoare de moarte („i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii la nivelul feţei, a sugrumat-o cu mâna şi i-a comprimat toracele şi abdomenul, cauzându-i leziuni corporale ce au condus la decesul acesteia”). Al doilea inculpat,  H.G. din Săpânța, în vârstă de 61 de ani, pensionar, fără antecedente penale, e acuzat că la data de 24 ianuarie, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, i-a aplicat fiului său, H. C.-P., o lovitură de cuțit în zona inimii, lovitură în urma căreia a survenit decesul victimei.

 

Dacă vor fi găsiți vinovați de aceste fapte (prevăzute de art. 188 alin. 1 Cod penal raportat la art. 199 alin. 1 Cod penal), ambii inculpați riscă pedepse cu închisoarea între 10 și 25 de ani.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ