IZOLAT DE PROCES – Primarul Cătălin Cherecheș este în izolare la domiciliu, după ce șoferul său a fost depistat pozitiv la COVID-19

1
4061

PRIMAR ÎN IZOLARE. Șoferul primarului Cătălin Cherecheș, Ioan Bodea, zis “Mircea” (55 de ani – pentru că a fost șoferul lui Mircea Dolha în perioada în care acesta a fost primar interimar), a fost depistat pozitiv la COVID-19 în urma testelor dispuse chiar de primar și care s-au desfășurat în aceste zile în Școala Gimnazială “Lucian Blaga”, transformată în centru de testare.

 

Bodea l-a nominalizat printre contacții direcți și pe primar, firește. Conform legislației, primarul a intrat în izolare la domiciliu, deși are test negativ. E puțin supărat, primarul, pentru că nu poate merge la Cluj-Napoca, la o nouă înfățișare în procesul în care DNA l-a trimis în judecată pentru luare de mită (așa-numitul “Procesul Șpan” –  precizare necesară, pentru că e trimis în judecată pentru luare de mită în mai multe procese). Termenul era pentru 12 noiembrie, adică mâine. Cel mai probabil se va finaliza cu a nimeni-nu-mai-numără-câta amânare.

 

Uite cum împietează COVID-19 și asupra lămuririi unor aspecte juridice care trenează de peste 4 ani (acest dosar este din iulie 2016, nefinalizat cu o sentință judecătorească, nici măcar în primă fază).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here