ISTERIA CAUZATĂ DE CORONAVIRUS – Șase centre de carantină organizate de autoritățile din Maramureș

0
2242

CORONAVIRUS. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş a anunţat, astăzi, 24 februarie 2020, că au fost identificate şi stabilite șase locaţii ca spaţii corespunzătoare pentru carantină.

 

Cele șase locuri de carantină sunt situate în localităţile Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus, Borşa, Valea Chioarului și Moisei și totalizează 155 de locuri, însă autoritățile județene au anunțat că se poate mări capacitatea acestora în funcție de evoluție.

 

De ce s-a declanșat această operațiune? Pentru că astăzi s-au reîntors acasă mai muți maramureșeni care domiciliază/lucrează în Italia, care vin sau au tranzitat zonele din Italia afectate de coronavirus. De asemenea, s-a dispus “pentru o perioadă de 30 de zile, amânarea deplasării în Italia a elevilor şi cadrelor didactice din unităţile de învăţământ maramureşene implicate în proiecte educaţionale cu instituţii/unităţi de învăţământ din acea ţară”.

 

În Maramureş nu există niciun caz de boală sau suspiciune de boală.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here