INVITAȚIE – Senatorul Niculescu-Țâgârlaș, dezbatere publică pentru a afla părerile cetățenilor despre modificările legilor educației și combaterea drogurilor

0
297
Cristian Niculescu-Țâgârlaș

DEZBATERE PUBLICĂ. Proiectul de lege care prevede modificarea și completarea Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare, și a Legii nr. 194/2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive a intrat în dezbaterea Senatului, după ce în prealabil au fost solicitate puncte de vedere din partea Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiției, DIICOT, Consiliului Superior al Magistraturii, Agenției Naționale Antidrog și în mod evident Ministerului Educației.

 

“Le solicit maramureșenilor să-și exprime, pe social media, opinia privind modificarea și completarea Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare, și a Legii nr. 194/2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a menționat senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș.

 

“Deschid o dezbatere privind acest subiect și doresc să aflu părerile voastre cu privire la următoarele aspecte:

  1. Care credeți că este problema majoră?

– Identificarea traficanților de droguri și sancționarea lor sau impunerea restricțiilor și sancționarea consumatorilor din rândul elevilor?

 

  1. Care credeți că ar trebui să fie obiectivul principal?

– Legiuitorul să înăsprească reglementările privind intrarea în școli și facultăți, în scopul depistării consumatorilor sau scopul legiuitorului ar trebui să fie găsirea celor mai bune măsuri pentru identificarea traficanților de droguri și sancționarea lor?”

 

Doresc să aflu cât mai multe puncte de vedere, motiv pentru care vă invit la o dezbatere  deschisă pe acest subiect”, a subliniat senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș, președintele Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări din Senatul României.

 

Opiniile dumneavoastră pot fi exprimate accesând link-ul:

https://www.facebook.com/photo?fbid=690808755894892&set=a.390464165929354

 

Biroul parlamentar al sentorului PNL Cristian Niculescu-Țâgârlaș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here