INVITAȚIE LA TRANZACȚIE – BCR își vinde sediul central din Baia Mare cu 2,85 de milioane de euro

0
4315

RESTRUCTURAREA ACTIVELOR. Sediul central al BCR din Maramureș, situat în Baia Mare, pe Bulevardul Unirii nr. 15, și înconjurat de sediul Direcției Județene a Finanțelor Publice, Casa Tineretului și Catedrala Ortodoxă, este scos la vânzare la prețul de 2,85 milioane de euro (sau peste 14 milioane de lei, la paritatea calculată de bancă).

 

Clădirea a fost edificată în anul 1995, cu un regim de înălțime S+P+3 etaje (pe terasa-acoperiș a fost amenajat un helioport) și o suprafață utilă de 6.091 mp, în zona relativ centrală a municipiului reședință de județ și are concesionată o suprafață de circa 4.200 mp.

 

Imobilul, unul dintre cele mai moderne din Baia Mare la vremea edificării, are structura de rezistență din diafragme din beton, cadre și planșee din beton armat, iar exteriorul este realizat din profile de aluminiu cu geam termopan.

 

În cazul în care cineva se-ncumetă să devină cumpărător, acesta trebuie să închirieze o suprafață către BCR, tranzacțiile sediilor băncii fiind parte dintr-un proces de restructurare a activelor imobiliare (în perioada recentă, BCR a scos la vânzare mai multe clădiri, atât sedii, cât și proprietăți turistice pe care le deținea – și-a vândut inclusiv vechiul sediu central din București, clădirea istorică Palatul Oscar Maugsch din Piața Universului).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here