INVESTIȚIE – Un producător local de tâmplărie termoizolantă construiește lângă Baia Mare un showroom de uși și ferestre

0
6053

TÂMPLĂRIE TERMOIZOLANTĂ. Firma ZBV Grup Invest SRL, producător de tâmplărie termoizolantă (ferestre de tip termopan și uși – realizate din profile de PVC, aluminiu și lemn) înregistrată în orașul Tăuții Măgherăuș și controlată de Bogdan Vlad Zoicaș, va construi în Bușag (sat component al orașului Tăuții Măgherăuș), o hală cu etaj care va fi utilizată ca birouri, spațiu de depozitare și de expoziție.

 

Showroomul va fi amplasat pe strada 112, pe un teren în suprafață de circa 2.000 mp, și va avea o suprafață construită de 410 mp, proiectul prevăzând amenajarea unor alei carosabile, pietonale, locuri de parcare și spații verzi. Obiectivul deține deja o parte din documentele/autorizațiile impuse de legislație pentru a demara, fiind introdus pe circuitul pre-execuțional.

 

ZBV Grup Invest este o firmă cu capital 100% românesc (scriptic este deținută de Cristina Codruța Zoicaș), prezentă pe piața tâmplăriei termoizolante de peste 10 ani, care și-a format piața de desfacere în România, Franța, Anglia și Italia. În 2021, firma a declarat o cifră de afaceri de 2,57 milioane de lei și un profit net de circa 184.000 lei.

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here