INVESTIȚIE – Un nou supermarket de 1.500 mp într-un oraș maramureșean, în urma unei investiții de 4 milioane de lei

3
12018

RETAIL. În orașul maramureșean Seini se construiește un nou supermarket, care va activa sub brandul Penny, al retailerului german REWE Group – unul dintre liderii continentali în domeniul alimentar, care deține peste 15.000 de magazine în Europa, 337 dintre acestea fiind amplasate în România. Investiția de la Seini este estimată la 4 milioane de lei și va fi edificată pe un teren privat (care îi aparține lui Vasile Nicolae Florin Patovan – este șeful Serviciului Comunitar de Utilități Publice din Primăria Seini).

 

Magazinul va fi amplasat pe strada Mihai Eminescu nr. 5, pe un teren cu o suprafață de 7.800 mp, având o suprafață construită de aproximativ 1.500 mp (este proiectat la dimensiunile aproximative ale unei jumătăți de teren de fotbal: 58 m lungime, 28 m lățime și 7,4 m înălțimea maximă).

Construcția va fi finalizată în cel mult un an, obiectivul având o perioadă de implementare de 12 luni (perioada 2023-2024), va fi deservită de o parcare cu 75 de locuri (cu două puncte pentru încărcarea autoturismelor electrice), iar pe acoperiș vor fi montate 218 panouri fotovoltaice pentru producția energiei electrice necesare funcționării magazinului. Proiectul este în faza de pre-execuție, fiind inclus pe circuitul obținerii avizelor, autorizațiilor și certificatelor necesare demarării efective a construcției.

 

Cel mai recent magazin Penny inaugurat în Maramureș este cel din Șomcuta Mare, deschis în decembrie 2022, cu o suprafață de circa jumătate din cel proiectat în Seini.

 

* Foto generică: @Penny

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Se tot vorbește „Să consumăm produse românești ”
    Unde găsim astfel de produse că, în afara de piețele de alimente și nici acolo nu-i sigur, magazine alimentare românești nu prea avem, țara este invadată de supermarketuri ale unor rețele străine care, numai produse românești nu promovează !
    Totuși mă întreb, oare ce mai producem ?

  2. De ce nu se fac magazine ROMÂNEȘTI cu prețuri după salariile ROMÂNILOR și se fac tot contra poporului român și în favoarea străinilor și a tălharilor!

  3. Ce nu fac proiecte sa sa sporeasca bunastarea populatiei cum ar fi 10 fabrici si 17000 locuri de munca salari de 7000 ron nu doar ne angajam la.stat si furam statul ( statul este poporul care plateste taxe si pe cei care sa conduca poporul sa fie fericit . Votam. Hoti sa fure populatia si pe ai insusi . Afaceri in favoarea celor ce conduc poporul. Un popor care nu este unit asa isi merita soarta . Destepatate Romane din somnul cel de moarte :)))) in veci amin . Romani chiriasi in Romania sclavia moderna e mai periculoasa ;)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here