INVESTIȚIE – Sistemul de apă din Dragomirești – despre care nimeni nu mai știe dacă e oraș sau comună – va fi prelungit printr-un proiect de 3,5 milioane de lei

0
154
Comuna Dragomirești (sursa foto: sighet 247.ro)

DEZVOLTARE. Depusă pe vremea când comuna Dragomirești era oraș (UAT-ul trecând referendemul de revenire la stadiul administrativ de comună), cererea de finanțare a proiectului de suplimentare a sursei de alimentare cu apă și de extindere a rețelei de alimentare a fost aprobată, iar contractul de finanțare a fost semnat. Banii (3.547.032 lei) vor veni din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și au fost alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

 

Comuna Dragomirești a depus o solicitare de finanțare și a extinderii rețelei de canalizare, în cuantum total de 9,2 milioane de lei, care deocamdată a rămas nesoluționată.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ