INVESTIȚIE – Se construiește un nou sediu pentru substația de ambulanță din cea mai mare comună din Maramureș: constructorii, o asociere din Vișeu de Sus

0
874

POIENILE DE SUB MUNTE. Administrația locală din Poienile de sub Munte, cea mai mare comună din județul Maramureș, a atribuit, în procedură simplificată, la valoarea totală de 777.996 lei (sumă care cuprinde TVA), contractul de execuție a unei substații de ambulanță.

 

Contractorul este asocierea de firme din Vișeu de Sus Byg Eurohazard SRL (controlată de Stelian Năsui) & Conrep SA (controlată de Ileana Urda – 45% și Alexandru  Cenușăn – 40,55%). Contractul a fost atribuit la prețul cel mai scăzut – au fost cinci ofertanți, însă doar doi au fost luați în calcul, iar pentru a câștiga contractul Byg Eurohazard SRL & Conrep au sublicitat cu 10% față de valoarea estimată de beneficiar. Firmele din Vișeu de Sus trebuie să finalizeze lucrarea în 12 luni (un an).

 

Substația de ambulanță din Poienile de sub Munte funcționează sub coordonarea Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș (prin serviciul 112) din 1 iunie 2020, într-o clădire mai veche din centrul comunei. Aceasta a fost înființată pentru a deservi locuitorii din 8 localități din zona cu cele mai populate comune din nordul Maramureșului – până la înființare, aceștia apelau la substația de ambulanță din Vișeu de Sus. Proiectul care este implementat acum prevede construirea unui nou sediu (adecvat și localizat lângă centrul medical).

 

* Foto generică

 

Cătălin Vischi



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here