INVESTIȚIE – Se construiește primul hotel cu piscină interioară din comuna maramureșeană Moisei

0
4955

TURISM – MOISEI. Firma Woodville Resort SRL, înregistrată în circuitul economic anul trecut și controlată de Vasile Hojda (asociat unic, care deține și firmele Sea Edil Metal – fabricarea de construcții metalice și Hojda Service – repararea autovehiculelor), va construi un hotel cu piscină interioară, centru SPA și parcare cu 32 de locuri în intravilanul localității Moisei. Acesta este primul hotel cu piscină din comuna maramureșeană (și al doilea hotel, după cel inaugurat în august 2021 – Hotel Ivașcu).

 

Hotelul este proiectat cu o suprafață construită de peste 1.800 mp și regim de înălțime Demisol parțial + Parter + Etaj + Mansardă. Proiectul, care deține din vara anului trecut certificat de urbanism și se află în faza obținerii autorizărilor de mediu, este prevăzut cu 36 de camere și două apartamente, bar, restaurant, iar centrul SPA va avea zonă de masaj, relaxare, recreere.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here