INVESTIȚIE – Rețeaua Profi din Maramureș se extinde: se pregătește construirea celui de-al 23-lea magazin din județ

1
6252

RETAIL/COMERȚ. Profi, lanțul de supermarketuri și magazine de proximitate deținut de către fondul de investiții Mid Europa Partners (care mai are în portofoliul din România reţeaua de sănătate Regina Maria și firma de curierat Urgent Cargus), își extinde rețeaua de retail din județul Maramureș cu cel de-al 23-lea magazin (14 dintre acestea sunt amplasate în municipiul reședință de județ, Baia Mare). Acesta va fi construit în orașul Târgu Lăpuș, unde retailerul mai deține un singur magazin (concept Standard), localizat pe strada Tineretului nr. 1.

 

Noul spațiu comercial din Târgu Lăpuș va fi edificat pe conceptul Profi Loco (creat în anul 2015 pentru mediul rural și pentru orășelele mai mici) de una dintre firmele deținute de antreprenoarea Morica Galia Mihuț (58 de ani, care deține mai multe firme de construcții și dezvoltări imobiliare în Maramureș, Satu Mare și Cluj), cea care la finalul anului trecut a finalizat noul magazin Profi din Ulmeni (de pe strada Petre Dulfu nr. 89). Proiectul va fi dezvoltat pe strada Tineretului nr. 6A, pe un teren de circa 1.700 mp, prin firma de construcții din Baia Mare Torino Construct SRL. Magazinul a fost proiectat cu o suprafață construită de circa 570 mp, plus zonele de circulație și spațiile verzi aferente și cu regim de înălțime Parter.

Proiectul este avansat pe circuitul preimplementare, de obținere a tuturor documentelor necesare demarării efective a construcției (deține deja certificat de urbanism și avize de sănătate publică și mediu).

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. E frumos numai ca nu au personal si tin produse expirate sau vechi la raft cel putin in Baia Mare blv. Decebal . Recomand cumparatorilor sa verifice inainte sa cumpere inclusiv paine de o saptamana la raft . Sanatate si spor la mai multe magazine fara personal calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here