INVESTIȚIE – Piața Izvoarele, principala piață a Băii Mari, va fi reabilitată printr-o investiție de 7,3 milioane de euro

1
899
foto: Dan Daniel

REABILITARE. Miercuri, 21 februarie 2018, consilierii municipali vor aproba documentaţia tehnico-economică, în faza S.F.-D.A.L.I., pentru investiția “Reabilitarea și reconfigurarea Pieței Izvoarele din municipiul Baia Mare”.

 

Conform respectivei documentații, valoarea totală a investiţiei este de 33.818.140 lei (+ TVA), din care construcția efectivă va costa 29,3 milioane de lei. Durata de realizare a investiției este de un an calendaristic (12 luni).

 

După un lung şir de procese între Primăria Baia Mare şi firma Piaţa Aliment SA, în privinţa dreptului de administrare al pieţelor agroalimentare Izvoarele şi Albina, în primăvara anului trecut, administrația publică locală (pe acea vreme reprezentată de interimarul Marinel Rob) a anunțat că s-au emis sentinţe definitive conform cărora municipalitatea este cea care are dreptul să le administreze – implicit şi că este unica în drept să perceapă şi să încaseze taxele de închiriere de la producători – şi că are dreptul de demolare a clădirilor edificate în respectivele perimetre.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here