INVESTIȚIE – Peste 1 milion de euro din fonduri europene pentru dotarea cu aparatură medicală a Spitalului Municipal Sighetu Marmației

0
244

DOTĂRI MEDICALE. Spitalul Municipal Sighetu Marmației va primi o finanțare europeană nerambursabilă de peste 1 milion de euro (exact: 1.094.756 de euro) pentru achiziția a 95 de aparate medicale prevăzute să intre în dotările secțiilor Obstetrică-ginecologie, Neonatologie, ORL, Oftamologie, CPU, ATI, Ortopedie, Chirurgie și Radiologie. Din această sumă, 109.475,6 euro (10%) vin jumătate de la bugetul de stat și jumătate de la administrația publică locală.

 

Contractul de finanțare a fost deja semnat, în această săptămână, și se referă la un program de investiție transfrontalier în care unitatea spitalicească maramureșeană este parteneră cu spitale din Ucraina.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here