INVESTIȚIE – O firmă din Târgu Lăpuș va construi sala de sport din Copalnic Mănăștur cu 8,3 milioane de lei, finanțare din bugetul statului

0
1064

COPALNIC MĂNĂȘTUR. Firma Gricon SRL din Târgu Lăpuș, controlată de frații Marius Florin Buda și Alina Nicoleta Pop, va construi sala de sport din Copalnic Mănăștur. Contractul de proiectare și execuție, semnat în această lună cu Compania Națională de Investiții, este în valoare totală de 8,3 milioane de lei (exact: 8.342.829,39 lei), finanțarea fiind din bugetul statului.

 

Conform proiectului (care este unul tip), sala de sport va avea tribună de 180 locuri, vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice și va fi edificată cu un regim de înălțime P+1 (circa 11 metri înălțime), cu o suprafață construită de 1.445 metri (clădirea are dimensiunile 44,8 m x 33,4 m, în reședința de comună (în satul Copalnic Mănăștur).

 

Firma din Târgu Lăpuș trebuie să finalizeze obiectivul în 12 luni (din care o lună și jumătate este atribuită proiectării și 10 luni și jumătate construirii propriu-zise) și să ofere 3 ani garanție pentru lucrare.

 

Gricon, firmă specializată pe lucrări de construcții a clădirilor, a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 15,81 milioane de lei și un profit net de 639.053 lei, obținut cu 101 angajați.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here