INVESTIȚIE ÎN INFRASTRUCTURĂ – Contract de 17 milioane de lei pentru modernizarea a 18 km de drum în 12 sate aparținătoare orașului Târgu Lăpuș

0
482

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Primăria Târgu Lăpuș a introdus în licitație un contract în valoare de aproape 17 milioane de lei (exact: 16.881.112,39 lei, sumă care include TVA și este estimarea maximă a beneficiarului), care vizează modernizarea drumurilor și ulițelor în satele aparținătoare orașului Târgu Lăpuș.

 

Cu acești bani urmează să se modernizeze infrastructura drumurilor din 12 sate aparținătoare de Târgu Lăpuș (Boiereni, Borcut, Dămăcușeni, Dobricu Lăpușului, Dumbrava, Fântânele, Groape, Inău, Răzoare, Rogoz, Rohia, Stoiceni), lungimea totală a lucrărilor fiind de 18,16 kilometri.

 

Finanțarea va veni, în cea mai mare parte, din Programul National de Investitii „Anghel Saligny”, iar contractul, pentru care se așteaptă ofertele drumarilor până în 20 martie 2023, va fi atribuit pe criteriul Cel mai mic preț. Durata de execuție a lucrărilor este de 8 luni.

 

* Foto – sat Boiereni: @Mircea Rareș Țetcu

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here