INVESTIŢIE – În Coaş, aproape 200.000 de euro pentru reabilitarea căminului cultural

0
196
Coaș, sursa foto: infomm.ro

PROIECTE. În 2017, administraţia locală a comunei Coaş are ca principal obiectiv în portofoliul de proiecte aflate în derulare avansarea lucrărilor la infrastructura de utilităţi. Proiectul cuprinde reţeaua de canalizare şi o staţie de epurare a apelor uzate.

 

Sabin Raț, primarul comunei Coaș

„Suntem în lucru cu canalizarea. Sunt 9 kilometri în proiect, din care sunt realizaţi 5 kilometri, termenul de finalizare a lucrării fiind anul viitor, deci în 2018 se va termina”, a precizat primarul Sabin Raţ.

 

Un alt obiectiv important în planul de investiţii pentru acest an este, în optica autorităţii publice din Coaş, reabilitarea părţii vechi a căminului cultural din satul Coaş.

 

„Finanţarea la modernizarea palierului vechi al Căminului Cultural din Coaş va intra începând din acest an. Valoarea investiţiei este de aproximativ 198.000 de euro”, a mai declarat Raţ, primarul comunei Coaş.

 

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ