LUCRĂRI – Cu o investiție de peste 4,5 milioane de lei, Delgaz înlocuiește branșamentele și conductele de gaze naturale de pe 4 străzi din Baia Mare

0
1217

INVESTIȚIE. Delgaz Grid, compania grupului E.ON România (distribuitor integrat de energie electrică și gaze naturale), care operează o reţea de gaze naturale de peste 24.000 km lungime și o reţea de electricitate de peste 83.000 km, deservind clienți din 20 de județe printre care și Maramureș investește peste 4,5 milioane de lei (exact: 4.547.858,45 lei) pentru înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale de presiune redusă pe 4 străzi din municipiul Baia Mare.

 

Proiectul de investiție deține deja autorizația de construire, ultima necesară înaintea demarării efective a lucrărilor. Cele 4 străzi pe care vor fi înlocuite conductele și branșamentele de gaze naturale sunt din cartierul Progresul (străzile Hortensiei, Rozelor, Serelor și Barbu Ștefănescu Delavrancea).

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here