INVESTIȚIE – Dedeman își extinde parcarea magazinului din Baia Mare în urma unei investiții de peste 3,8 milioane de lei

0
2664

EXTINDERE. Retailul de materiale de construcţii şi amenajărilor interioare Dedeman, controlat de frații Dragoş şi Adrian Pavăl, își extinde parcarea magazinului din Baia Mare (situat pe Bd. București nr. 104, lângă Selgros și vizavi de Baia Mare Value Center) în urma unei investiții de peste 3,8 milioane de lei.

 

Firma a obținut recent autorizația de construire de la autoritatea publică din Baia Mare, începerea lucrărilor fiind însă condiționată de obținerea autorizației CFR. Conform proiectului, Dedeman a anunțat extinderea platformelor de parcare, construirea de drumuri de incintă, amenajări de spații verzi, împrejmuiri și montarea indicatoarelor de circulație precum și lucrările tehnice aferente (rețele colectoare de ape pluviale, iluminat). Întreg proiectul este evaluat la 3.824.840 de lei.

 

Dedeman a deschis magazinul din Baia Mare în 1 iulie 2011 (era cel de-al 24-lea din rețeaua națională, în urma unei investiții anunțate de 12,5 milioane de euro. Magazinul se desfășoară pe o suprafață construită de 14.700 metri pătrați și dispune de 330 de locuri de parcare.

 

Liviu DAMIAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here