INVESTIȚIE – Circa 1,5 milioane de euro pentru renovarea energetică și echipare cu panouri fotovoltaice a sediului Permise, Înmatriculări și Pașapoarte din Baia Mare

0
499

EFICIENTIZARE ENERGETICĂ. Sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor / Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Maramureș, din subordinea Instituției Prefectului Județului Maramureș, localizat pe strada Școlii nr. 1 din Baia Mare, va fi renovat energetic și echipat cu panouri fotovoltaice printr-o finanțare care a fost deja aprobată și care este în cuantum de circa 1,5 milioane de euro, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

În acest moment a fost obținut certificatul de urbanism și proiectul este în elaborare DALI (Documentația de Avizare a Lucrarilor de Intervenții), după care va fi semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării. Proiectul prevede schimbarea tâmplăriei și alte lucrări de eficientizare energetică, precum și montarea panourilor fotovolatice.

 

Sediul a fost inaugurat în ianuarie 2008, fiind construit într-o clădire a falimentarei bănci Bancorex, preluată de Prefectura Maramureș de la Inspectoratul de Poliție Județean în toamna anului 2006, iar lucrarile de construcție au fost efectuate în 2007 de AMI SA Baia Mare, în urma unei investiții a statului de circa 1,7 milioane de euro. În clădire funcționează pe lângă serviciile Pașapoarte și Permise și Înmatriculări Auto și Serviciul de Cazier Judiciar și Biroul pentru străini Maramureș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here