INVESTIȚIE – Antreprenorii care dețin lanțul de farmacii NordPharma construiesc un nou sediu în Baia Mare

0
5457

FARMACIE + SEDIU. În sfârșit, după mai mulți ani, ruina unei case situate pe strada Progresului din Baia Mare, situată colț cu strada Barbu Șt. Delavrancea și în apropierea centrului de medicină de familie, va fi demolată, împreună cu anexele din curte, și va fi edificată o farmacie cu etaj, partea superioară a clădirii urmând să fie destinată birourilor.

 

Investiția va fi realizată pe NordPharm SRL Baia Mare, firma care administrează lanțul de farmacii NordPharm, deținut de familia Bereș-Iluțiu (Ruxandra Adelaida Bereș-Iluțiu, Sebastian Bereș-Iluțiu, Vasile Bereș-Iluțiu și Marghiolița Bereș-Iluțiu), care deține 27 de farmacii în județele Maramureș (în Baia Mare, Sighetu Marmației și Baia Sprie), Satu Mare și, de dată recentă, în Bistrița-Năsăud (a  cumpărat una dintre farmaciile Polifarm din municipiul Bistrița).

 

Anul trecut, firma a încheiat cu o cifră de afaceri de 131,36 milioane de lei (echivalentul a 26,69 milioane de euro), cea mai mare din istoria economică a firmei, clasându-se pe locul 18 în topul județean, și cu un profit net de aproape 5,2 milioane de lei (peste 1 milion de euro), realizat cu 159 de angajați.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here