INVESTIȚIE – AGREMENT – Se construiește un nou centru de agrement cu piscină, în apropierea Băii Mari

3
10220

BAIA SPRIE. Pe un teren de circa 2 hectare din Baia Sprie, localizat pe Calea Ungurașului nr. 49 și aflat în proprietatea orașului, o firmă din Rodna (jud. Bistrița) va dezvolta un centru de agrement, cu o zonă de agrement acvatic de circa 360 mp (cu o piscină de dimensiunea de 15 m x 20 m), o zonă cu loc de joacă de copii și o zonă sportivă, bar, terasă și fast-food.

 

Terenul, în suprafață de 20.848 mp, a fost concesionat pe durata de 25 de ani firmei Valex Nordmar SRL, controlată de Mariana Doina Alexa (86% – asociată cu Mirela Luminița Finteușan și Cristinel Valer Breban), care va investi în realizarea proiectului circa 1 milion de lei din fonduri proprii.

 

Pe terenul de pe Calea Ungurașului se va edifica o clădire cu dimensiunile 25 m x 13 m, cu regim de înălțime D+P și o suprafață construită de 325 mp, iar proiectul are deja certificat de urbanism și avizele de mediu.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. O combinatie mizera. Ce bazin se poate realiza cu 200.000 de euro cu constructie, piscina cu pomepe etc, dusuri, etc
    Iara combinatii politice.

    Ba javre ordinare terminati cu astea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here